Fasadtvätt i Göteborg

En väl underhållen och ren fasad ökar inte bara värdet på din fastighet utan förbättrar också dess estetiska utseende.

Vi arbetar med ultra-rent vatten för att ge din fasad en imponerande och professionell tvätt som garanterat överträffar dina förväntningar.

För att förstå fördelarna med ultra-rent vatten, låt oss ta ett exempel från vardagen. De flesta av oss har upplevt att när vi tvättar våra bilar med kranvatten och en vanlig trädgårdsslang, uppstår fula vita fläckar och ränder om vi inte torkar av bilen noggrant med ett sämskinn. Dessa fläckar är ofta ett resultat av kalkavlagringar i vattnet.

Med användning av ultra-rent vatten kan vi undvika dessa oönskade fläckar och erbjuda en helt ny nivå av fasadtvätt i Göteborg. Genom att använda en avjoniseringsenhet kan vattnet torka naturligt på ytan utan att lämna några vita fläckar. Detta beror på att avjoniserat vatten är helt fritt från kalk, vilket innebär att inga vita fläckar bildas när det torkar.

Om du bor i Göteborg och vill ha hjälp med fasadtvätt, är vårt team av experter redo att ge din fastighet en enastående förvandling. Med vår teknik som använder ultra-rent vatten, kan vi garantera en skinande ren och fläckfri fasad som ökar värdet på din fastighet och gör den mer attraktiv för betraktare.

Ett tryggt val av fastighetsservice

Ett tryggt val av fastighetsservice

LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP

 

Felanmälan

 

Kostnadsfritt besök

 

     

    info@miasfs.se

    031-7769040

    JOUR TELEFON

    070-46 10 636