KAKEL & PLATTSÄTTNING

Letar du efter en bra plattsättare i Göteborg för exempelvis kakling av badrum eller annat våtrum i Göteborg? Tveka inte att höra av dig till oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

Plattsättning – från grovjobb till finputs

Plattsättning ställer stora krav på den som utför arbetet i form av erfarenhet, kompetens och materialkännedom. Framförallt när man arbetar med våtutrymmen är det mycket viktigt att alla delar hamnar på rätt plats och att arbetet utförs enligt konstens alla regler.

Vi har kompetensen som krävs för allt från det grövre arbetet – rivning och bortforsling av befintligt ytskikt och inredning – till erfarna plattsättare som ser till att slutresultatet blir perfekt.

Är det badrummet, köket eller någon annan del av fastigheten där du vill ha kakel eller klinker? Inne eller ute? Inga problem. Vi har erfarenhet av det allra mesta inom plattsättning, vilket samtidigt garanterar att vi arbetar effektivt och ger dig ett bra pris.

 

Vi vet vad vi gör

Kakel och klinkers kommer numera i olika mönster och former och vi vet exakt hur man sätter dessa för ett så bra resultat som möjligt. Vi vet vad som fungerar och vad som inte går att genomföra – hos oss får du klara besked utan några omskrivningar.

Du bestämmer inredningen och hur du vill ha ditt badrum kaklat – resten sköter vi och skulle dina önskemål inte vara genomförbara så hjälper vi gärna till med ett hållbart alternativ. För oss är det viktigast att våra kunder är nöjda och vi hoppas att du i framtiden blir en av dem.

Vi är de plattsättare i Göteborg som står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat och detta ska gälla även i framtiden. Att anlita oss innebär att du som vår kund ska känna dig trygg och säker på att jobbet alltid blir gjort på ett korrekt sätt.

Ett tryggt val av fastighetsservice

Ett tryggt val av fastighetsservice

LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP

 

Felanmälan

 

Kostnadsfritt besök

 

     

    info@miasfs.se

    031-7769040

    JOUR TELEFON

    070-46 10 636