Professionell Takvård i Göteborg

Att investera i professionell takvård i Göteborg är en smart beslut för att säkerställa att ditt tak håller länge och ser vackert ut. Våra kunniga takvårdsspecialister erbjuder en omfattande uppsättning tjänster som inkluderar rengöring, underhåll och reparation av tak i Göteborg och omgivande områden.

Som experter på takvård i Göteborg är vi väl medvetna om de utmaningar som vårt svenska klimat kan orsaka på taket. Vi har lång erfarenhet av att hantera både regn, snö och is och hur dessa påverkar olika takmaterial. Genom att regelbundet anlita oss för takvård, kan du vara säker på att ditt tak är skyddat mot de hårda väderförhållandena.

Våra tjänster inom takvård i Göteborg inkluderar följande:

 • Takrengöring: Vi erbjuder professionell och effektiv takrengöring för att avlägsna smuts, alger, lavar och mossa som kan skada ditt tak och göra det fulare.
 • Takinspektion: Regelbunden inspektion av ditt tak är viktigt för att upptäcka potentiella problem i tid. Våra takvårdsspecialister i Göteborg gör en noggrann bedömning av ditt tak och ger rekommendationer för eventuella reparationer eller underhåll.
 • Takreparation: Om du har skador på ditt tak, kan vi snabbt och effektivt reparera dem och förhindra ytterligare försämring.
 • Underhåll och skydd: Vi utför regelbundet underhåll och applicerar skyddsbeläggningar för att skydda ditt tak mot väderförhållanden och föroreningar.

 

Grön Fri är testat av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. För varje gång det regnar så blir taket renare , och renare. Redan efter 6-12 månder ser du resultat. Det tar 1-2 år för laven att försvinna helt och hållet.

Efter avslutat arbete städar vi och sorterar miljövänligt. Allt avfall återvinns. Vår personal är auktoriserade takvårdare och har mycket god kunskap och lång erfarenhet av takvårdsarbeten.

Ett tryggt val av fastighetsservice

Ett tryggt val av fastighetsservice

LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ RINGER VI UPP

 

Felanmälan

 

Kostnadsfritt besök

 

   

  info@miasfs.se

  031-7769040

  JOUR TELEFON

  070-46 10 636